Önskelista #3

En quiltad jacka från Barbour. Kollat på den länge men aldrig fått tummen ur och köpt den.

Nummer två är en sjuuuukt  snygg tröja från fila. Ge mig!

You're a creature of the night


Why must I lie
 Find any prize
When will you wake up and realize
I can't surrender to you
Play for affection and Win the prize
I know those party games too


I'll never be Maria Magdalena

Old

Hur kommer det sig att 20 åringar som precis gått ut gymnasiet tror att dom besitter visdom som vilken annan 70åring som helst? Hoho jag kommer ihåg när jag var 17 det var längesedan. Nej det var det inte! Sluta tro det! Sluta tro att din hittadigsjälvresa till thailand/australien har givit dig något annat än hepatit C och en härlig diaré! 

Jag börjar känna mig gammal. 23 years and runnin...

I wish

Ja, vad ska man säga? En av mina kollegor är en spanjorska som arbetar med kortfilmsfestivaler och därför arbetar deltid, en annan är en estländska som pluggar fornordiskmytologi.Vad fan är det?
Kvinnan jag alltid arbetar med är en orange och söndersminkad bimbo från pitbull-amager. Men det bästa är att jag tycker om dom. Dom är allesammans roliga och intressanta människor

Som idag så pitbull-amagerkanskan till mig när vi hade en konversation om min lunchlåda:
-Are you a cock?
-Va?!
-Ja är du en kock?


Sånt här händer varenda dag.Problemet är att vi skiftar så mycket mellan språken på min arbetsplats så det blir lätt sådana missförstånd(Vilket givetvis jag tycker är jätteroligt ) och man kommer inte ihåg vad man ska snacka med vem. Jag pratar alltid danska med min  kollega från Göteborg vilket känns rätt dumt då vi borde connecta rätt hårt. (varv,smörgåstårta,halvspecial etc)

En annan rolig karraktär är filipinen Harrold(som för övrigt är den enda jag lärt mig namnet på) som alla misstänker är bög men ingen vågar fråga. Han är dessutom gift och ska ta hit henne/han till nyår.  Men det får bli en annan historia man kan inte berätta allt på en gång.

M är på julefrukost jag har en flaska rödvin och ett paket blå L&M. Salsa och tacobuffé stod tydligen på schemat. Jag är nog rätt nöjd ändå...

Skillnader

Stulen från ett internetforum, men den är så rolig så den förtjänar att ctrl+v in här med. Copyleft och allt sånt där du vet.


När KFML(r):s stormtrupper ställde upp för avmarsch var det lätt att tro att revolutionen verkligen stod för dörren. Frank Baude och ytterligare ett gäng kraftkarlar ställde upp på raka led iklädda skinnjackor, några bar hjälmar, andra hade med sig olika typer av knölpåkar och tillhyggen.
När stockholmsbussarna anlände dansade Per Janse och andra kulturaktivister ut ur dem och översvämmade Båstads gator sjungande glada kampsånger, klädda i randiga velourbyxor från Mah-Jong. Det fanns så att säga en viss skillnad i attityd.

Önskelista #2

Japanskt stål så klart! Ger någon mig dom här så kommer jag antagligen hugga av mig fingrarna men det känns liksom värt det när jag vet att jag aldrig mer behöver svära när jag ska skära otroligt svårdelade grönsaken tomat! Det om något säger väl allt om mina nuvarande underbara ikeaknivar. (Tror jag har någon från netto med)



Ska bara skriva önskelista fram till jul då det ändå inte lär hända något roligt i mitt liv. Bara massa jobb och inga pengar.

Dagenslåt: Rednex - Wish you were here

Önskelista #1

Hej M, hej Mamma och Pappa och alla andra som kan tänkas köpa presenter till mig. Nu börjar vi med önskelistan inför jul! Först ut är en jacka från Penfield som heter Kasson Parka.




Ge mig!!!

-_-

The big boss från Holland kom till arbetet idag. Vad han skulle göra där vet jag inte, men han gav oss 180 kr i mynt som någon av hans anställda tagit i mot i Holland. Eftersom inga av våra butiker tar emot svenska mynt så fick vi dem av honom.
Vi gick till banken som ligger runt hörnet, växlade pengarna och köpte vingummi och chips(tänk nu att vi är på en flygplats och att alla påsar är helt enorma)  för pengarna sen satte vi oss och slappa igen vilket har resulterat i sockerchock och illamående. Men det går nog.


För övrigt så måste jag hustla för en liter mjölk... Va fan skulle bådas kort försvinna för?

Soul Heaven

Vilken lördag/söndag. Först 200 liter öl och fish på någon random bar vi nörreport sen vid halvtre så stack vi vidare till Dunkel(vem fan går till dunkel halv tre?) massvis av dans och mer fish.
Klockan sju på morgonen fick vi nog och begav oss hemmåt fast vi var inte riktigt klara än så vi gick en promenad upp för hela Österbrogade för att hamna på en trapp för att där  sitta och prata och dricka julöl klockan till klockan halv nio om morgonen.

Hemma  stannde vi inte länge utan vi sadlade om och bytte kläder för att ta bussen till frederiksbergs Have. Mer julöl och knastriga chips, djupa samtal och badande elefanter. När klockan är 12.30 beger vi oss hemmåt. Somnar och vaknar när det är mörkt ute...
 

Money

Eftersom M var smart nog att tappa bort mitt kort i torsdag så har jag ungefär 400 kr att leva på tills på måndag, det suger eftersom jag både hade tänkt att festa och laga något till middag. Då får man prioritera lite så jag tänkte att jag skiter i middagen så kan jag dricka mig full istället. En annan lösning kan vara att lämna tillbaks dom där konstiga sakerna jag köpte härom dagen. Det blir nog så, då får jag tillbaka 500:-  då kan jag dricka mig jättefull.


 Call it what you wanna call it...


Fish

5 kr för en shot är livsfarligt. Gratis öl med. Att gå upp klockan halv fem efter en sådan kväll är sjukt segt. Allt det här vet ni nog redan eller kan gissa er till, men fan asså.



Mia Hussein Pettersson skrev 01:19
 Är inte hundra på varför, men denhär sidan fick mig osökt att tänka på dig;
http://www.klasik.org/vintagesunglasses.html



Va fan!?

On three pop bottles!

[Birdman] Okay, we poppin champeign like we won a championship game, [Lil Wayne] Look like I got on a championship ring, [Birdman] Cause I ball hard, [Lil Wayne] Notice we ball harder, [Birdman] I am the Birdman, [Lil Wayne] And I'm the J-R-uh,


Nu har jag jobbat i en vecka utan en endaste ledig dag. Nu ska jag bli full. Börjar jobba 05.45 imorgon men va fan!

Pop Bottles!

Oh my,

Jag gick fan i mig upp halv fem i morse. Satan var trött jag är. Det värsta är att jag kommer gå upp lika tidigt på söndagar!!!!!!!! Jag är för fan inte ens hemma då!
Men jobbet verkar faktiskt rätt så roligt. Bra kollegor och hyffsade chefer, en av dom är en rolig britt som berättar snuskiga skämt och historiska anekdoter från england ett exempel är varför dom pekar finger som dom gör. Det hade tydligen något med att dom klippte av fingrarna på bågskyttarna under medeltiden och viftade med dom i luften, sånt man aldrig får reda på annars.
Dessutom är det otroligt slappt och man träffar rätt mycket kul människor i en lufthamn. Hoppas bara jag kommer igenom säkerhetsproceduren. Men det tror jag allt. 



Over and out

But I am a male

Fixade frugans bakdäck på cyklen. Lätt som en plätt! Så här manlig har jag inte kännt mig på länge.

Another day in the hood

Idag gick jag med bestämda steg in på kontoret och skrek "I´m fired!" slog igen dörren och gick därifrån. Det kändes bra att få säga det. Att vara på den andra sidan så att säga. Att få se chefens min när jag sparka mig själv, var liksom obetalbart.

Nej nu ljuger jag. Jag sparka inte alls mig själv men jag sa upp mig. Men att göra det hade varit jätteroligt. Jag har fantiserat om det sen jag började. Vilket förvisso var för tre dagar sedan men det har varit en återkommande tanke.

Fram tills klockan 10.00 imorgon så är jag mellan två jobb. På riktigt, hur roligt är inte det? Mellan två jobb! PÅ RIKTIGT!

Maten igår var pizza.

 Gör så här: Gå till netto(bor du i Sverige så funkar både Ica och konsum) där inhandlar du färdig pizzadeg. Vem fan orkar vänta på att skiten ska jäsa i 3 timmar? Se till att blanda ut tomatsåsen med lite tomatpure för att den ska tjockna lite. Sen bestämmer du själv vad du vill ha på.
Jag hade följande

Champinjoner
Ost (köp färdig riven för vem orkar göra det?)
 Tomatsås med basilka
 Tomatpuré
 Parmaskinka
 Rocullasallad
Permesanost

 Kom nu ihåg att salladen,skinkan och parmesanosten ska vara på efteråt! Ett annat hett tips är att ha en fungerande ugn,  helst ska den ha en temp på över 50 grader. Annars kan bottnen bli lite degig.
När jag vari Frankrike i sommras så köpte jag en pizza med honung på. Det var jättegott. Tror dom har speciell honung. Typsikt fransmän att hålla på godsakerna

...........

Jag ska hem till min norska vän och kolla på hans nyinköpta rolings stones dvd och dricka bärs men jag orkar inte, jag vill verkligen inte. Anledningen till att han föreslog det för första början hade något att göra med att våra respektive är borta i kväll. En riktig härlig grabbkväll stundar(jag tror han mumlade något om ett sourundsystem.......................)
 Varför kan han inte bara vara som alla andra? Lyssna på techno och tycka om att dricka sig svinfull på juleöl och komma hem klockan sju på morgonen. Men nej då inte min vän inte.
Det värsta av allt är att han är snäll och  rätt så trevlig så man kan inte  be han dra åt helvete. Av nån anledning tycker jag om han.

Fucking Rolling stones...........


dagenslåt: Slim Og - Flip pounds

Work#?


Ja, vad ska man säga om det nya jobbet? Tur som fan att jag bara ska vara där tills på söndag och sen säga upp mig men satan vad tungt det var. Nästa gång ni snattar på hemköp akta så inte butiksbiträdet får tag i er, dom musklerna kvinnorna lär ha efter ha jobbat där i 200 år. Respekt till dom.

 1assistenten var en tokig man med soriasis så det kändes lite som att arbeta på kommunhuset i Göteborg. Jag kunde inte sluta tänka på Göran Johansson vilket känndes lite, ja vad ska man säga? Märkligt,konstigt eller varför inte bisarrt?
Jävla Göran Johansson allt är ditt fel.

Annars var det schyssta kollegor och en avslappnad stämning och man behövde inte kalla chefen för verken direktör eller Mäster som man gör i Danmark.
Om man nu bortser från den extremt tjuriga tjejen som titta snett på en och svarade spydigt  på ens frågor redan två timmar efter man börjat.Hoppas det jävla aset blir påkörd av en spårvagn.
Nej jag ska bara stå ut tills på söndag sen kan jag börja mitt riktiga jobb. Hur bra det nu blir, men jag får 20% rabatt på blossa glögg weeeee!

Palin 2012


Vi tar det 2012 istället. Palin mot vitahuset!

Dagenslåt: Skee-lo - I wish

Hur?

Hur kan en tvättapåse vända sig ut och in utan att kläderna trillar ut?! Kan någon vara så snäll att förklara det för mig.

(för er manliga läsare så är en tvättpåse sånt man stoppar kvinnorsaker i så som bh:ar och strumpbyxor)

!!





the drummer is THE Mick Fleedwood

Soundtrack#1


Horace Andy - Zion Dub


Super Cat - Trash n Ready


Dyke & The Blazers - We got more soul

??????

Angående Birmingham incidenten.

Hej XXX

I forbindelse med samtalen forleden på hotel Hilton, er det mig en glæde at kunne tilbyde dig en FULDTIDS STILLING hos XXX hvor du vil arbejde i vores butikker i Kastrup.

Du bliver ansat fra mandag d.10 november og vi vil møde dig ved Vestvagten i Terminal 2 kl 10.00.

 Den første dag skal jeg bede dig om at medbringe følgende:
Straffe attest
Bank informationer
Skattekort '
 

Jeg skal bede dig om at bekræfte din accept af dette jobtilbud inden for de næste 2 arbejdsdage da vi ellers vil besætte stillingen til anden side.




Va fan? Nu har jag två jobb! Hur i hela helvetet gick det här till? Han måste vara helt jävla snurrig.   I vilket fall som helst så bodde jag i Bournville fall det är någon som undrar. Så jävla dumt

Vietnam>randombar>simpeltV>sova

 Finns inte så mycket mer att skriva förutom att maten var sjukt god.
Var på lousiana tidigare på dagen men det får jag skriva om någon annan dag.








RSS 2.0